A A A

Gratis gehoortest in 10 minuten

Als u eraan twijfelt of u nog goed genoeg hoort, is er een snelle, gratis en gemakkelijke manier om uit te vinden of een Sonetik-hoortoestel u kan helpen. In plaats van nog langer te wachten en ingewikkelde afspraken en verklaringen te verzamelen, kunt u heel eenvoudig naar een van de vele apotheken, drogisten of andere partners van Sonetik gaan die Sonetik-hoortoestellen verkopen. In 10 minuten bepaalt een automatische gehoortest uw gehoorvermogen. Als daarbij vastgesteld wordt dat u last heeft van normaal licht tot gemiddeld gehoorverlies, dan biedt uw apotheker of drogist digitale kwaliteitshoortoestellen van Sonetik aan om te proefdragen. En dat eenvoudig, aangenaam en snel.

En indien er nu nog steeds iets is wat u ervan weerhoudt om een gehoortest te doen: hoortoestellen maken al lang niet meer oud en onaantrekkelijk. Daarvoor zijn Sonetik-hoortoestellen veel te klein en ze kunnen volledig onopvallend gedragen worden.

Waar kan ik een gehoortest doen? 
Wat bieden Sonetik-hoortoestellen?  

 

Wachten helpt niet!

Eigenlijk is er geen goede reden voor mensen vanaf 60 jaar om geen gehoortest te doen. Typisch willen we geen gehoortest doen vanwege onze angst voor een negatief testresultaat ("Ben ik nu ziek?"), ontkenning ("Die kan ik altijd later nog dragen"), verkeerde voorstellingen ("hoortoestellen zijn toch enorme, vleeskleurige protheses") of een negatieve instelling ("hoortoesteldragers zijn oud en niet sexy"). Overtuig uzelf bij uw volgende bezoek aan uw apotheek of drogist van hoe het werkelijk is. 

Vindt hier uw dichtst bijzijnde Sonetik-specialist. ...