A A A

In minder dan een uur een hoortoestel

Er komt nu een eind aan het maandenlange wachten op een nieuw hoortoestel. De tijd tussen twee afspraken is voldoende om het horen te herontdekken. Met een volledig automatisch gehoortest- en keuzeproces vindt uw Sonetik-partner in 10 minuten uit of u goed hoort of profijt kunt hebben van een Sonetik-hoortoestel. En als dit het geval zou zijn, kunt u Sonetik-hoortoestellen na minder dan een uur proefdragen of kopen.

Vooraf ingestelde hoortoestel als recept voor succes

Sonetik biedt vooraf ingestelde hoortoestellen. Deze zijn ingesteld op de meest voorkomende vormen van door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies. Als onze gehoortest vaststelt dat uw gehoorverlies past in een van de meest voorkomende schema's van door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies, stelt de software een Sonetik-hoortoestel voor dat overeenkomt met uw gehoorverliesschema. Een gedetailleerde aanpassing is niet nodig bij normaal door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies. Daardoor heeft u bijna hetzelfde effect als bij een door een audicien individueel ingesteld apparaat waarvan de prijs vaak drie tot vijf keer zo hoog is.

Gewoon bij uw apotheek

En dat daar waar men zich altijd al om uw gezondheid bekommerde: uw apotheek of drogist is de perfecte plek voor de Sonetik-gehoortest, het proefdragen en verkopen van Sonetik-hoortoestellen en accessoires. Waarom? Omdat er bij een eenvoudig licht tot gemiddelde gehoorverlies door ouderdom geen extra ingewikkelde afstellingen nodig zijn. Dit is te merken aan de prijs van Sonetik-kwaliteitshoortoestellen en een grote tijdbesparing.

Waar kan ik een gehoortest doen?
Hoe kan de apotheek mij helpen om weer beter te horen?

Zwitserse kwaliteit

hoortoestellen van Sonetik bevatten Zwitserse toptechnologie.

meer ...

Waar vind ik batterijen?

hoortoestelbatterijen van Sonetik zijn natuurlijk kwikvrij en verkrijgbaar voor alle hoortoestellen. Waar?  

Vind hier uw dichtst bijzijnde Sonetik-verkoper ...