A A A

kwaliteit

Met Sonetik-hoortoestellen kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig medisch product. Onze digitale hoortoestellen hebben een computersnelheid van meer dan 2,5 miljoen berekeningen per seconde. Daarmee worden terugkoppelingen onderdrukt voor de hoortoesteldrager ze kan waarnemen. Twee richtmicrofonen zorgen samen met de grote processorsnelheid voor een adaptieve directionaliteit. Daarmee wordt spraak versterkt terwijl storende bijgeluiden betrouwbaar worden gefilterd en verminderd. Vier programmastappen maken het voor u mogelijk om ook in moeilijke gehoorsituaties gemakkelijk de juiste stand te vinden.

Hoogwaardige technologie op het kleinste oppervlak

Sonetik-hoortoestellen zijn met de meest hoogwaardige componenten uitgerust. Sonetik gebruikt de nieuwste verworvenheden van de hoortoesteltechnologie die in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld is. Moderne digitale hoortoestellen zijn kleine technologische wondertjes die enorme rekenprestaties volbrengen op het kleinste oppervlak. Ondanks de sterk toegenomen versterkingsprestaties zijn ze aanzienlijk aangenamer te dragen dan vroeger en zijn ze veel kleiner. Met een kwaliteitshoortoestel van Sonetik profiteert u van deze ontwikkeling en kunt u een apparaat gebruiken dat klein en discreet is en eveneens een geweldige geluidsprestatie levert.

Hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs

Een gecertificeerd kwaliteitsbeheer en continue gebruikerstest door gerenommeerde instituten (bv. vakhogeschool voor akoestiek in Lübeck, Duitsland) dragen bij aan een hoge kwaliteit. Door de focus op de relevante functies van een hoortoestel voor hoortoesteldragers met een eenvoudig licht tot gemiddeld gehoorverlies, het afzien van ongewone producteigenschappen en van een ingewikkeld verkoopproces, kan Sonetik een ongekende prijs-/kwaliteitverhouding te bieden.

Hoogwaardige accessoires

De hoge kwaliteitsvereisten van Sonetik gelden niet alleen voor hoortoestellen. Wij hechten net zoveel waarde aan milieuvriendelijke, kwikvrije batterijen, kwaliteitsgeluidsslangen en -oorstukken en een hoogwaardige onderhoudsset voor het grondig reinigen en vakkundig bewaren van hoortoestellen.

Wat zeggen Sonetik-klanten? 
Kan een apotheek of drogist ook helpen bij mijn gehoorprobleem?
Waar kan ik de hoortoestellen van Sonetik kopen? 

Wie is Sonetik?

Leer hier het Sonetik-principe kennen.

meer ...

Waar vind ik Sonetik?

Vindt hier uw dichtst bijzijnde Sonetik-specialist.

meer ...

Waarom nog langer wachten?

Lees hier waarom het niet nuttig is om nog langer te wachten.

meer ...

Ze werken...!

"Ze werken zelfs in het luidste lawaai". Tot deze conclusie komt een Sonetik-hoortoestellendrager.

Lees er meer over ...