A A A

Eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren

Als u eraan twijfelt of u nog goed hoort, moet u een Sonetik-gehoortest doen. Er is bijna niks anders wat mensen langer voor zich uitschuiven dan het aanpakken van hun gehoorprobleem. Daarbij was het nog nooit zo gemakkelijk en ging het ook nog nooit zo snel en gunstig om een discreet kwaliteitshoortoestel te kopen.

Hier vindt u de oplossing van uw gehoorprobleem
Wat presteren hoortoestellen van Sonetik?

Wat kan een hoortoestel van Sonetik?

Sonetik hoortoestellen zijn kwalitatief hoogwaardige, digitale medische producten uit Zwitserland. De computersnelheid van de processor ligt boven 2,5 miljoen berekeningen per seconden en onderdrukt terugkoppelingen voor de hoortoesteldrager ze kan waarnemen. Twee richtmicrofonen versterken spraak en reduceren betrouwbaar storende bijgeluiden. Verschillende programmastappen maken het mogelijk om ook in moeilijke gehoorsituaties gemakkelijk de juiste stand te vinden. Sonetik hoortoestellen zijn verrassend klein en worden discreet achter het oor gedragen.

Lees hier meer over de hoortoestellen van Sonetik

Wachten helpt niet!

Eigenlijk is er geen goede reden voor mensen vanaf 60 jaar om geen gehoortest te doen. Typisch willen we geen gehoortest doen vanwege onze angst voor een negatief testresultaat ("Ben ik nu ziek?"), ontkenning ("Die kan ik altijd later nog dragen"), verkeerde voorstellingen ("hoortoestellen zijn toch enorme, vleeskleurige protheses") of een negatieve instelling ("hoortoesteldragers zijn oud en niet sexy"). Overtuig uzelf bij uw volgende bezoek aan uw apotheek of drogist van hoe het werkelijk is. 

Vindt hier uw dichtst bijzijnde Sonetik-specialist. ...