A A A

Door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies is volledig normaal

Door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies is wijdverbreid en volledig normaal. Alleen niet voor de getroffenen. Voor hen is het bijzonder onaangenaam als ze gesprekken niet goed meer kunnen volgen of de televisie zo hard moeten zetten dat anderen erdoor gestoord worden. Vele zestig- of zeventigjarigen verzetten zich echter hardnekkig tegen erkenning van hun gehoorprobleem. En dat is heel begrijpelijk: wie stort zich vrijwillig maandenlang in verklaringen tussen artsen, audiciens en verzekeringen om dan uiteindelijk een klein vermogen te investeren in een hoortoestel? 

Gratis gehoortests en proefdragen

Gelukkig behoort dit tegenwoordig tot het verleden. Tegenwoordig kunt u bij veel apotheken, drogisten, opticiens en andere partners van Sonetik gratis uw gehoor laten testen. En indien nodig kunt u daar onze volledig onopvallende, technologisch hoog ontwikkelde hoortoestellen van hoge kwaliteit meteen proefdragen of kopen. 

Nu daar waar het altijd al om gezondheid draaide

Met Sonetik kunt u in minder dan een uur het horen herontdekken. En dat tegen een verbazingwekkend voordelige prijs en zonder een arts te raadplegen. Gemakkelijk, snel en aangenaam. Op een plek waar men zich altijd al met u en uw gezondheid bezig hield: in uw apotheek of bij uw drogist, of bij één van de vele andere partners van Sonetik. Of u maakt een afspraak voor een gehoortest bij u thuis. Ook dat is mogelijk!

Gehoorproblemen en gehoorverlies
hoortoestellen van Sonetik
Verkoop van Sonetik-hoortoestellen
Naar de Sonetik-gehoortest

Waar vind ik Sonetik?

Vindt hier uw dichtst bijzijnde Sonetik-specialist.

meer ...

Wordt Sonetik-partner

U bent zelf geïnteresseerd in het verkopen van Sonetik hoortoestellen? Bezoek dan onze partnersite.

meer ...