A A A

Vergrijzing van de maatschappij en omgevingslawaai

Een toenemende levensverwachting en steeds meer omgevingslawaai leiden volgens experts in de komende tien tot twintig jaar tot een aanzienlijke verbreiding van door ouderdom veroorzaakt gehoorverlies. Omdat de stigmatisering van gehoorverliespatiënten gelukkig afneemt en de acceptatie van hoortoestellen toeneemt, verwachten experts voor de komende jaren een geweldige stijging van de hoortoestellenverkoop.

«Verlies van het midden»: of top-premium of goedkoop

Branche-experts gaan ervan uit dat er aan de klantzijde in de komende jaren een fenomeen ontstaat dat men in andere branches kent onder het begrip "verlies van het midden". Dat betekent dat klanten of kiezen voor hoortoestellen die een veelvoud van verschillende functies bieden en waarvan de verkoop in handen blijft van specialisten, of voor kwalitatief gelijkwaardige, maar veel eenvoudigere, goedkopere en daardoor gunstiger geprijsde hoortoestellen in het OTC.

Profiteren van de OTC-groei

Sonetik positioneert zich in de markt met zijn concept van de "leesbril voor de oren" en zijn vier voorgeprogrammeerde hoortoestellen met een eenvoudige, snelle en gunstige oplossing voor gehoorproblemen. Ondernemingen die een goede toegang hebben tot de doelgroep van 60- tot 80-jarigen zijn daardoor geschikte plaatsen voor de verkoop van gestandaardiseerde hoortoestellen over de "toonbank". Dit geldt voor apotheken, drogisten, thuiszorgwinkels of opticiens. Wie wil profiteren van dit groeipotentieel moet daarom vroeg partner van Sonetik worden.

Hoe zorgt Sonetik ervoor dat het potentieel beter benut wordt? 
Hoe word je partner van Sonetik?

Stap nu in!

De instap in de hoortoestellenverkoop is onvoorstelbaar eenvoudig met de vooraf ingestelde hoortoestellen van Sonetik.

Lees meer ...

Wordt Sonetik-partner

Zo helpt u uw klanten het horen te herontdekken en bouwt u snel en eenvoudig een nieuw verkoopveld op. 

meer ...