A A A

Traditionele en alternatieve levering

Vroeger werden hoortoestellen in de meeste landen ter wereld uitsluitend verkocht door audiciens. Voor de klanten betekende dit in de regel dat ze na een verklaring van de arts een audicien moesten opzoeken en zich moesten storten in een vaak maandenlang proces van proefdragen, aanpassen en afstellen.

Sinds enige tijd kan men hoortoestellen alternatief "over de toonbank" kopen ("over the counter" of OTC). Vaak gaat het bij de daarbij aangeboden apparaten om pure gehoorhulpmiddelen die elke toon versterken onafhankelijk van het individuele gehoorverlies van de persoon. Daarbij zijn compromissen bij de productkwaliteit ook bij OTC volledig onnodig. Zo biedt Sonetik vier modellen voorgeprogrammeerde hoortoestellen die helpen bij 80% van de gevallen van door ouderdom veroorzaakt licht tot gemiddeld gehoorverlies.

Licht tot zwaar gehoorverlies

Getroffenen worden vaak ingedeeld in verschillende vraagsegmenten ingedeeld op de intensiteit van hun gehoorverlies. Er worden drie klantgroepen of segmenten onderscheiden. Daarvan leidt 5% van de personen aan zwaar gehoorverlies. 20% heeft een gemiddeld tot zwaar gehoorverlies, terwijl 75% slechts aan licht tot gemiddeld gehoorverlies lijdt. Terwijl de helft van de mensen die zwaar tot middelzwaar gehoorverlies heeft, een hoortoestel draagt, is dit slecht bij 5% van de mensen het geval die licht tot gemiddeld gehoorverlies heeft. Juist deze personen is het in het traditionele proces lange tijd onnodig zwaar gemaakt om de horde te nemen voor de koop van een hoortoestel.

Hoe ontwikkelt de hoortoestellenmarkt zich in de toekomst? 
Hoe zorgt Sonetik ervoor dat het potentieel beter benut wordt?

kwaliteit voor uw klanten

Sonetik hoortoestellen zijn kwalitatief hoogwaardige, digitale medische producten uit Zwitserland. De computersnelheid van de processor ligt boven 2,5 miljoen berekeningen per seconden en onderdrukt terugkoppelingen voor de hoortoesteldrager ze kan waarnemen. Twee richtmicrofonen versterken spraak en reduceren betrouwbaar storende bijgeluiden. Verschillende programmastappen maken het mogelijk om ook in moeilijke gehoorsituaties gemakkelijk de juiste stand te vinden. Sonetik hoortoestellen zijn verrassend klein en worden discreet achter het oor gedragen.
  
Ervaar hier hoe ook u snel kunt instappen in de hoortoestellenhandel

Wordt Sonetik-partner

Zo helpt u uw klanten het horen te herontdekken en bouwt u snel en eenvoudig een nieuw verkoopveld op. 

meer ...

Winstgevend bijproduc

Met Sonetik-hoortoestellen kunnen apotheken, drogisten, opticiens en andere partners binnen korte tijd een winstgevende bijverkoop opbouwen.

meer ...